AGAAT Diensten

Diensten

Woongenot begint bij aandacht en vakmanschap

Van het inrichten van een volledig appartementencomplex tot het geven van stylingadvies - bij AGAAT exclusief op maat! krijgt elk project de aandacht die het verdient. Ons bevlogen team ontzorgt, informeert en inspireert graag. U kunt bij ons terecht voor het gehele traject, van de eerste schets tot de laatste schroef. Bekijk hier de diverse disciplines die het team van AGAAT exclusief op maat! u kunt bieden.

Interieuradvies en -ontwerp

Onze eigen interieurontwerpers hebben de ervaring en expertise in huis om het maximale uit een ruimte te halen, zodat deze écht bijzonder wordt. Met moodboards, materiaal- en kleurstalen, schetsen en 3D tekeningen wordt een eerste plan geformuleerd. Alle aspecten van een leefomgeving worden hierbij meegenomen en zorgvuldig afgewogen. Functionaliteit, styling, comfort en toekomstbestendigheid worden afgestemd op uw wensen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de beste producten en materialen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en exclusiviteit.

Interieuradvies en -ontwerp

Verbouwing

Nadat we samen met u het interieur van uw dromen hebben vormgegeven, is het tijd voor de volgende stap. De vakmensen van AGAAT exclusief op maat! nemen alleen genoegen met het allerbeste. De materialen en producten waarmee gewerkt wordt vereisen een zekere deskundigheid, waar ons team dan ook special voor is opgeleid. Wij begrijpen bovendien als geen ander het belang van een strakke planning en heldere communicatie. Gedurende het gehele traject heeft u één aanspreekpunt. Dit aanspreekpunt staat constant tot uw beschikking en houdt u op de hoogte van de voortgang. Op deze manier maken wij van een ingrijpend project een transparante en zorgeloze aangelegenheid.

Verbouwing

Renovatie

Geen enkel gebouw ontkomt eraan: in de loop der jaren veroudert het interieur en zijn bepaalde zaken aan vervanging toe. AGAAT exclusief op maat! maakt verouderde elementen in een ruimte weer toekomstbestendig en aantrekkelijk. Samen met u bekijken we de opties om uw interieur weer een hedendaagse uitstraling te geven. Of het nu gaat om natuursteen, hoogwaardig hout of onze speciale behang- en verfsoorten, al onze materialen en producten hebben één ding gemeen: ze staan garant voor topkwaliteit, in zowel samenstelling als uitstraling.

Renovatie

Restyling

Ook een bestaand interieur kan regelmatig een opfrisbeurt gebruiken. Ons team kijkt met u mee en weet waar kansen liggen, op grote en kleine schaal. Het gebruik van zeer hoogwaardige verf- of behangsoorten bewijst bijvoorbeeld dat zelfs een kleine ingreep een groot verschil kan maken. Of het nu gaat om enkele wand of een volledige woning, met een van onze oplossingen op maat benut u de volledige potentie van uw interieur.

Restyling

Overige diensten

AGAAT exclusief op maat! staat voor volledige ontzorging. En daarmee bedoelen wij ook echt volledig. Zodoende dragen wij ook graag zorg voor professionele schoonmaak en verhuizingen. Ook voor alle denkbare zaken op het gebied van elektra, zoals installatie van (inbouw)verlichting en het aansluiten van apparatuur, zit u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Overige diensten

Producten & partners

In onze langlopende samenwerkingen met verschillende exclusieve merken komen vakmanschap, ervaring en expertise uit diverse disciplines samen. Deze partnerschappen stoppen niet bij het gebruik van de juiste producten op de juiste plek – ze zijn gebaseerd op gedeelde filosofieën, waarden en een continu streven naar het allerbeste.

Meer over onze merken en aanbod
Chair
Pathroom
stairs
kitchen