AGAAT Werkwijze

Werkwijze

Zorgeloos op weg naar het interieur van uw dromen.

Projectinrichting van begin tot eind. Een hecht team van gedreven vakmensen. Alle disciplines onder één dak, van de tekentafel tot de timmerman. Alleen de beste producten en materialen van partners die, net als wij, alleen genoegen nemen met het allerbeste. Dat is AGAAT exclusief op maat! in een notendop.

De werkwijze van AGAAT exclusief op maat! is onderscheidend door het gebruik van hoogwaardige en toekomstbestendige materialen van topkwaliteit. Alle producten die wij gebruiken worden vervaardigd door exclusieve merken waar wij nauw mee samenwerken. De realisatie is in handen van onze eigen vakmensen, die speciaal zijn opgeleid voor het werken met bijzondere producten en materialen.

man work

Het begint allemaal bij het maken van een plan

Dit is een wisselwerking van ideeën, inspiratie en mogelijkheden. Ons team luistert met gespitst oor naar uw wensen en ideeën. Deze geven we verder vorm aan de hand van inspirerende voorbeelden. De volgende stap is het formuleren van een planning en tijdlijn. Elk project vraagt om zeer nauwkeurig maatwerk. Bij AGAAT exclusief op maat! bent u verzekerd van een haarfijne coördinatie omdat elke stap van het proces door ons wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om ideeën uitwisselen, ontwerpen, realiseren, verbouwen of zelfs verhuizing of schoonmaak – wij zijn pas tevreden als de interieuromgeving zó bijzonder is dat hij een blijvende indruk achterlaat.

interior design

Projecten

Een AGAAT exclusief op maat! interieur is een omgeving die een blijvende indruk achterlaat. Als geheel, en tot in het kleinste detail.