Producten & merken

Vloeren

Vloeren

Een vloer bepaalt in grote mate het karakter van een interieur. Sfeer, akoestiek en uitstraling, ze vallen of staan bij het type vloer in een ruimte. Tegelijkertijd wordt een vloer continu blootgesteld aan invloeden door dagelijks gebruik. Sterk en stijlvol, dat is wat elke vloer hoe dan ook moet zijn. De vloeren die AGAAT exclusief op maat! levert geven niet alleen een exclusieve uitstraling aan uw interieur, ze zijn ook nog eens oersterk en gaan lang mee.

Onze vloerleveranciers:

Behang & verf

Behang & verf

Een subtiele effen kleur of juist een uitgesproken dessin, AGAAT exclusief op maat! heeft de expertise in huis om de wanden in een ruimte perfect naar uw hand te zetten. Ontdek de eindeloze mogelijkheden, zowel op decoratief als functioneel vlak. U zult versteld staan wat voor invloed de juiste wandbekleding kan hebben op de ruimtelijke uitstraling van uw interieur.

Onze behang- en verfleveranciers:

Raambekleding

Raambekleding

Spelen met licht. Ramen en vensters vormen de verbinding tussen de buitenwereld en uw thuis. Daar wilt u natuurlijk de volledige controle over. Laat u inspireren door ons aanbod op het gebied van gevoerde gordijnen, jaloezieën, vouw- en rolgordijnen, vitrages en meer. Van subtiele sfeeraccenten tot volledige verduistering en alles daartussenin. Ook voor de minder gangbare ruimtes en vormen hebben wij altijd een passende oplossing die bijdraagt aan de uitstraling van uw interieur.

Onze raambekledingsleveranciers:

Inrichting

Inrichting

Uw interieur is pas af als de ruimte perfect in harmonie is met alles wat erin staat. Dat gaat veel verder dan alleen het gebruik van de juiste stoffen, kleuren en materialen. Wij snappen als geen ander dat uw interieur uw identiteit reflecteert, en doorlopen samen met u een traject waarbij we uw wensen koppelen aan onze expertise.

Onze interieurleveranciers:

Traprenovatie

Traprenovatie

Een trap speelt een grote rol in ieder interieur. Bij AGAAT exclusief op maat! kunt u de uitstraling van uw trap dan ook volledig naar uw hand zetten. Krasbestendig, gemakkelijk in onderhoud en volledig in lijn met de rest van uw interieur – de mogelijkheden zijn enorm.

Onze trapleveranciers:

interior design

Projecten

Een AGAAT exclusief op maat! interieur is een omgeving die een blijvende indruk achterlaat. Als geheel, en tot in het kleinste detail.