Stap voor stap uw nieuwe woning op maat!

Als trotse partners van het spraakmakende project Blooming Oosterhout, hebben wij intensief meegewerkt aan het vormgeven van uw droomwoning. Van de eerste schetsen tot de de indeling van de gemeenschappelijke ruimtes, keuzes van kleuren, materialen en toepassing van alle slimme technieken: wij kennen elk aspect van dit project!

Samen met de ontwikkelaar, architect en adviseurs hebben we alle woningen voor u ontworpen, met zorgvuldig doordachte woonoplossingen. Dankzij onze inzet zijn er tal van mogelijkheden voor alternatieve indelingen en biedt de aannemer een uitgebreid scala aan opties, zodat u uw appartement precies naar uw eigen wensen kunt aanpassen. Kortom, bij Blooming Oosterhout is aan alles gedacht om u in een luxe omgeving comfortabel te laten wonen!

U staat aan de vooravond van een bijzonder avontuur op weg naar uw nieuwe thuis. In deze spannende periode, waarin u veel beslissingen moet maar vooral ook mag nemen, begrijpen wij de druk die dit met zich meebrengt. Wij staan klaar om u bij elke stap in dit avontuur te ondersteunen. Hoe we dit doen?

Onze eigen interieurontwerpers hebben de ervaring en expertise om het maximale uit een ruimte te halen, waarin functionaliteit, sfeer en styling, techniek en wooncomfort in één ontwerp samen kunnen komen. Wij kennen alle meer- en minderwerkopties van de aannemer aangezien een groot deel daarvan door ons is voorgeschreven. Bovendien bieden wij een uitgebreid assortiment aan producten en diensten waarmee u uw nieuwe woning, die casco+ door de aannemer aan u wordt opgeleverd, tot in de kleinste details kunt laten afwerken en inrichten. Precies zoals u dat voor ogen heeft. 

Laat ons u helpen om uw woonwensen voor u te realiseren!

Onze werkwijze Welke stappen nemen wij samen voor uw interieur?
Interieurplan
Interieurplan Plattegrond en indeling op maat
Moodboard als inspiratiebron
Moodboard als inspiratiebron Uw stijl, sfeer, kleuren en materialen visueel in beeld
Bepalen van de juiste afwerkingen
Bepalen van de juiste afwerkingen Samen keuzes maken voor de vloeren, wanden en raamstoffering
Verlichtingsplan
Verlichtingsplan Samen met onze experts zorgen wij voor een lichtplan naar wens
Klimaat, Water, Beeld en Geluid
Klimaat, Water, Beeld en Geluid Realiseren van maximaal wooncomfort
Veilig wonen met het beste alarmsysteem
Veilig wonen met het beste alarmsysteem Wij helpen u met een veilig gevoel bij u thuis
Meubelplan
Meubelplan Welke meubelen neemt u graag mee en wat kunnen wij verder voor u betekenen?
Wat bieden wij nog meer? Alle overige zaken omtrend uw interieur
Oplevering service
Oplevering service Ondersteuning bij oplevering met aannemer
Monteren op locatie
Monteren op locatie Wij leveren en monteren alles wat u kan bedenken
Wij zorgen voor een soepele verhuizing
Wij zorgen voor een soepele verhuizing Wij zoeken de verhuispartner die bij u past!
Onze schoonmaakservice
Onze schoonmaakservice Wij helpen u met het schoon opleveren van uw verkochte en nieuwe woning
Ieder project vraagt om zeer nauwkeurig maatwerk.’

Interieurplan

Uw appartement wordt u aangeboden met een basis plattegrond en mogelijke indelingsvariaties. Welke indeling past het beste bij u? Hoe wenst u uw appartement in te richten? Zijn er wellicht kleine aanpassingen nodig in het ontwerp? En welke opties van de aannemer kiest u? Zodra u de koopovereenkomst heeft getekend, nodigen wij u graag uit in onze Studio. We bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen bij deze keuzes, waarbij alle aspecten aan bod komen, van de bouwkundige indeling tot en met de inrichting van de verschillende ruimtes en gewenste technische voorzieningen.

We luisteren naar uw woonwensen, begeleiden u bij het
maken van keuzes voor indelingen en leggen de basis voor uw appartement op maat. Zo bent u verzekerd van een interieur dat naadloos aansluit op uw wensen en bent u goed
voorbereid op uw afspraken met bijvoorbeeld de keuken- en sanitairshowrooms!

Moodboard als inspiratiebron

Wanneer u de ruimte indeling van uw appartement en globale inrichting van de ruimtes heeft bepaald, gaan we aan de slag met materialen en kleuren.

Een moodboard is een waardevol en krachtig hulpmiddel waarmee wij samen uw interieurideeën tot leven brengen, visualiseren en verfijnen.

Het maken van een moodboard inspireert, leidt tot een samenhangend interieurontwerp en biedt u een concreet referentiepunt voor uw verdere keuzes.

Bepalen van de juiste afwerkingen

Moodboard gemaakt en uw gewenste stijl en sfeer vastgelegd? In een vroeg stadium van het proces, wellicht eerder dan u verwacht, zult u definitieve keuzes moeten maken voor uw keuken en badkamer en deze aan de aannemer moeten doorgeven. Het één kan niet zonder het ander. We begrijpen dat het lastig is om bijvoorbeeld de keuken keuzes te maken zonder precies te weten welke afwerkingen voor wanden, vloeren en raamstoffering u zult kiezen. Bij Agaat Exclusief op maat! bieden wij u het volledige pakket aan. Op deze manier maken wij van een ingrijpend project een zorgeloze aangelegenheid. Gedurende het traject heeft u hierdoor maar één aanspreekpunt.

Met oog voor detail, een uitgebreid netwerk van leveranciers en een breed scala aan materiaal- en kleurstalen, helpen wij u om tijdig een concreet plan te maken voor de afwerking van uw appartement.

Verlichtingsplan

Blooming Oosterhout wordt uitgerust met een slim verlichtingssysteem waarmee u de lichtpunten in uw woning kunt bedienen via draadloze schakelaars of een handige smartphone/tablet app. Verlichting speelt een cruciale rol in het creëren van de sfeer in uw woning. Een doordacht lichtplan op maat gemaakt mag daarbij niet ontbreken.

De adviseurs van Sparkland staan klaar om met u op gesprek te gaan over de mogelijkheden en zijn zeer vertrouwd met het slimme Casambi verlichtingssysteem. Met een uitgebreid assortiment armaturen en onze professionele installatie service kunnen wij zowel de basisverlichting als de decoratieve elementen leveren en installeren.

Belangrijk om u zich te realiseren is dat eventuele wensen voor extra lichtpunten of verplaatsingen al vroeg, door u aan de aannemer moeten worden doorgegeven. Met een weldoordacht lichtplan bent u verzekerd van de juiste keuzes.

Klimaat, Water, Beeld en Geluid

Met de koop uw nieuwe woning in Blooming Oosterhout, koopt u een duurzame en slimme woning. Dat is zeker!

Al in de ontwerpfase hebben wij nagedacht over complete aanvullende oplossingen waarmee u het wooncomfort en gemak in uw woning verder kunt vergroten. Denkt u hierbij aan een airco installatie in uw slaap- en of woonkamer, onzichtbaar ingebouwd in uw interieur. Een waterontharder. Een autolader die werkt met uw huissleutel. Een automatisering van raamstoffering en oplossingen voor beeld en geluid.

Voor elk vraagstuk hebben wij een oplossing die naadloos in het ontwerp van uw woning past.

Veilig wonen met het beste alarmsysteem

In uw nieuwe woning in Blooming Oosterhout, woont u straks comfortabel in een stijlvolle omgeving waar mensen naar elkaar omkijken. Mooi wonen is fijn, een veilig gevoel in uw nieuwe woning is minstens zo belangrijk.

Goed om te weten is dat het complex standaard wordt voorzien van een aantal camera’s, uw appartement voorzien is van een intelligent verlichtingssysteem en de toegang tot het complex door toepassing van een intelligent toegangscontrole systeem ook goed geregeld is.
Wij zetten net dat stapje extra en kunnen uw appartement deskundig voor u laten voorzien van het beste alarmsysteem.

Meubelplan

Wanneer u uw specifieke koperswensen aan de aannemer heeft doorgeven, de keuken en badkamer zijn uitgezocht en de plannen voor de afwerking na oplevering zijn gemaakt, breekt er een periode van wachten en bouwen aan.

Een uitgelezen periode waarin u zich bezig kunt houden met uw meubilair. Wellicht wilt u graag bestaande meubelen meenemen uit uw vorige woning of deze juist combineren met een nieuwe aanvulling. In een meubelplan geven wij u advies over stijl, vormen, afmetingen en de uitvoering.

Voor uw slaapkamer en berging hebben wij een maatwerk meubel concept uitgewerkt waarmee u uw berging maximaal benut en voorziet van praktische kastruimte en uw slaapkamer omtovert tot een master bedroom met kleedkamer. In onze Studio presenteren wij u graag de mogelijkheden.
Ons team luistert naar uw wensen en ideeën
Oplevering service
Oplevering service Ondersteuning bij oplevering met aannemer
U ontvangt de sleutel van uw nieuwe woning en daar hoort een oplevering bij. Door de aannemer wordt u uitgenodigd voor een vooroplevering en eindoplevering. Belangrijke momenten waarop u samen met de aannemer controleert of uw woning is gebouwd volgens afspraak en uw individuele koperswensen zijn uitgevoerd. Een expert van ons ondersteunt u graag bij deze oplevering. Met kennis van zaken nemen wij u deze zorg uit handen en wordt discussie achteraf zoveel als mogelijk voorkomen. Voor alle partijen waardevol.
Monteren op locatie
Monteren op locatie Wij leveren en monteren alles wat u kan bedenken!
Er komt tijdens een verhuizing veel op u af en er staat een hoop op uw takenlijst. U heeft wellicht meubelen die u graag wilt meenemen naar uw nieuwe woning, of u heeft nieuwe meubelen aangeschaft, die juist gemonteerd moeten worden. Agaat Exclusief op maat! levert en monteert voor u alles wat u kunt bedenken met ons eigen vakkundige montageteam.
Wij zorgen voor een soepele verhuizing
Wij zorgen voor een soepele verhuizing Wij zoeken de verhuispartner die bij u past!
Een verhuizing betekent veel uitzoeken en inpakken, alle dozen van A naar B brengen wen wellicht spullen van-en-naar een tijdelijke opslag brengen. Wij bieden een verhuisservice aan en kunnen het geheel voor u organiseren, ideaal als wij ook de afwerking van uw woning doen en zo alle werkzaamheden efficiënt achter elkaar kunnen organiseren.
Onze schoonmaakservice
Onze schoonmaakservice Wij helpen u met het schoon opleveren van uw verkochte en nieuwe woning
Er is niets zo fijn als het betreden van uw nieuwe schoon opgeleverde woning. Maar ook het netjes achterlaten van uw huidige woning. Het zijn allemaal veel taken die op u af komen en waar u begrijpelijk tegen op kan kijken. Agaat schoon op maat! heeft een team voor u klaar staan die u hier graag mee helpt.